Utrustning för pappers- & processindustri

EIE Process är leverantör av utrustning och maskinelement till skandinavisk pappers-, konvertering- och processindustri.

 

Utrustning och maskinelement till pappers-, konvertering- och processindustri

 

Vi representerar världsledande tillverkare inom respektive produktområde och vi strävar efter att hela tiden ligga i framkant vad avser teknologi och kunnande för att kunna erbjuda dig som kund de bästa produktlösningarna.

 

EIE Process är ett fullserviceföretag och tillhandahåller ett komplett erbjudande till våra kunder med projektering och leverans av ny utrustning, installationer och uppstarter, utbildning av kundens personal samt reservdelar och service. Med serviceverkstad och lager i Stockholm tillhandahåller vi snabb service inom några av våra specialområden, till exempel service av breddsträckvalsar, valsbeläggning med krympslang, service av rullspindlar med mera.

Med fokus på hållbarhet jobbar vi inom området miljösmarta och effektiva tvättvätskor från Bio-Circle, där vi kan erbjuda industrin ett brett program för detaljtvättar och tvättning av detaljer inom underhåll och produktion.

 

Välkommen att kontakta EIE Process: