Service och verkstad

Vi utför professionella servicearbeten på alla typer av breddsträckvalsar, tambourjärrn och rullspindlar i vår verkstad i Högdalen. Varmt välkomna med er förfrågan!

Vi utför servicearbeten både direkt ute hos kund, men även i vår egen verkstad i Högdalen, Stockholm. 

 

Personlig service

Våra försäljningsingenjörer har god teknisk kompetens och mångårig erfarenhet av att hjälpa våra kunder genom hela köpeprocessen. Vi hjälper er med att gå igenom ritningar, sköter kontakten med tillverkaren/leverantören och ordnar med er leverans. Vi behov hjälper vi även till med montering av slutprodukt. 

 

Brett sortiment

Vi på EIE Process har gedigen erfarenhet av att hjälpa våra kunder med kompletta lösningar med kvalitativa produkter från världsledande leverantörer samt med att ta fram specialanpassade produkter utefter våra kunders önskemål. 

 

Leveranser på kundens villkor

Vi hjälper våra kunder med leveranser över hela världen. Du som kund väljer själv om du föredrar expressleverans eller standard och vilken typ av transportmedel så som tåg, lastbil, flyg, båt etc.

Vi på EIE värnar om miljön och arbetar därmed kontinuerligt med att göra miljömedvetna val i den mån det är möjligt. Vi inom EIE-koncernen är certifierade, ISO 9001 – ISO 14001. Läs mer om företagets kvalitets- och hållbarhetsarbete här.

 

Högkvalitativa produkter

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter av hög kvalité. Vi genomgår noggranna kontroller av de produkter vi levererar direkt från vårt lager, och ställer höga krav på våra leverantörer. I de fall en produkt behöver skickas i retur p.g.a. reklamation hjälper vi er som kund med hela processen. Vi hjälper er med att kontakta tillverkaren samt med beställning av en ersättningsvara.

 

Lager, verkstad och service

EIE har ett eget lager och serviceverkstad beläget i Stockholm där vi även hanterar godsmottagning. Vi lagerför en hel del produkter vilket innebär snabbare leveranstider för våra kunder. Vi utför även en hel del servicearbeten i vår verkstad, alternativt hjälper er med försändelse vidare till tillverkaren för reparation och service.

 

Välkommen att kontakta EIE Process: